Рекламний банер — бюджетна реклама #1

13.05.2022

Немає нічого більш постійного, ніж тимчасове. Здається, збирався встановлювати рекламний банер на фасаді магазину на місяць-другий, не зогледівся — він там уже рік, і досі як новий. Напевно, виготовлений в нас, у рекламному агентстві «СЕНС». Бо таких історій від замовників ми чуємо чимало. Втім, крім очевидної якості нашого широкоформатного друку, ми можемо втішити клієнта не менш приємною перевагою: друк банеру — бюджетна реклама #1, яку можна дозволити собі не один раз.

 

Причин це зробити ми можемо назвати багато. По-перше, банер допоможе привернути увагу клієнта до товару чи послуги під час проведення рекламних акцій. По-друге, стати елементом оформлення масових заходів (наприклад, спортивних змагань). По-третє, банер може слугувати в якості вивіски чи вказівника (магазину, точки сервісного обслуговування). По-четверте, банером завжди можна вирішити проблему фотозони для свята (день народження, випускний). Як бачите, рекламний банер стане у нагоді завжди. Головне намалюйте крутий макет (або довірте це нашим дизайнерам) — і він стане прекрасним бюджетним елементом оформлення об’єкту чи події у вашому фірмовому стилі. І ще, трохи пройдіться по «організаційних» моментах під час його замовлення: який тип банеру, тип друку, розмір, кріплення вам потрібні.

 

Який тип банеру вибрати

 

Отже, банери діляться на дві категорії — ламіновані та литі. Ламіновані банери мають щільність та еластичність трохи нижчу, ніж у литих. При температурі нижче 0 С вони можуть ставати ламкими. Ми радимо використовувати їх для тимчасового розміщення, терміном до 1 місяця як зовні, так і всередині приміщення. Литі банери більш еластичні та стійкі до низьких температур. Ми пропонуємо розміщувати їх для зовнішнього використання. Литий банер може витримати від 6 місяців до одного року експлуатації. Хоч він коштує трохи дорожче ламінованого, але й прослужить довше.

 

Окремо варто виділити такий підтип банерів як рекламна банер-сітка. Це унікальний рекламний матеріал, який пропускає світло та повітря. Такі банери слугують крупномасштабними рекламними полотнами для об’єктів, які мають «дихати»: фасадів, вікон, розтяжок над дорогою, загорож навколо футбольного поля, тощо.

 

Який друк банеру потрібен

 

Все залежить від грандіозності вашої реклами, а точніше, її масштабу. Великі банери із крупними деталями ми відправляємо на широкоформатний друк. Для банерів із дрібним текстом краще вибрати друк інтер’єрний.

 

Як правильно замовити банер

 

Все, що потрібно, щоб замовити банер — це намалювати макет та зробити заміри фасаду, стіни, паркану чи рами, де він буде розміщений. Виміряти довжину та ширину, передати для прорахунку замовлення нашим менеджерам. Також бажано вказати спосіб кріплення банеру. Зазвичай ми встановлюємо на банери металеві люверси, з якими можна закріпити полотно на шнурівку, саморізи чи хомут. Як правило, банери рахуються і друкуються квадратними метрами.

 

Як надрукувати великий банер

 

Всі банери друкуються із рулонних матеріалів, ширину яких оператор друку обирає самостійно. Ширина рулону може бути 1,10 м, 1,37 м, 1,62 м, 2 м, 2,2 м, 2,5 м, 3,2 м, довжина — 50 м. Великі рекламні банери, які у два, три, а іноді й у десять разів перевищують друковану область широкоформатного друку, ми друкуємо частинами та спаюємо спеціальним паяльником Leister. Якщо ваш розмір банеру поміститься в розмір рулону 3,20 м х 50 м, ми можемо надрукувати суцільний банер.

 

От, наче і розібралися у тонкощах «налаштування» банерної реклами. Все, що залишилось — знайти їй місце у вашому бізнесі… та надіслати запит менеджерам «СЕНСУ» для прорахунку замовлення!

 

Потрібен прорахунок?

Залиште будь-ласка форму, наші менеджери порадять, підкажуть та прорахують для вас усі деталі замовлення.

Заповніть форму

    Дивись, як ми робимо рекламу щодня